torstai 11. joulukuuta 2008

Hellurei ja hellät tunteet

Ompa taas aikaa kun oon viimeks kirjotellu..no nyt sitä aikaa on kun en pysty nukkumaan. Virtsainfektio iski ilmeisesti ihan rankemman kautta selköön alkoi sattumaan ja missään asennossa ei voinut nukkua. Onneks äiti on niin kultanen et tulee jeesaa kun en varmaan oo aamulla niissä parhaimmissa voimissa ja Arttukin pitää toki hoitaa.


Karvisen vintiltä löytyi Artulle pinnasänky ilmeisesti siinä on nukuttanut ihan hyvin. On kyl sattunu ja tapahtunu mun kännykkä koki tässä välillä hukkumiskuolon. olin tulossa kotiin muskarista joitakin viikkoja sitten casinon sillalla olin ottamassa kännykkää taskusta, se lipesi käsistä, tippui ensin sillalle ja siitä veteen :( Onneks oli vielä toi Vodafone niin ei tarvinnu muuta kun hakee uus simkortti. Vanhan numeronikin sain pitää.

Synttäritkin oli ja meni. Ei tullu ollenkaan niin paljoo vieraita kun oli kutsuttu mutta silti oli ihan kiva päivä niitten vähäisten vieraittani kanssa. Tässä päällimmäisiä hajanaisia ajatuksia aamulla kello 6.49 kolmesta asti on täs valvottu..

1 kommentti:

Tuikkublogi kirjoitti...

Katselin eilen ja uudelleen tänään Heidin blogista pääsiäiskuvia. Artun ilmeissä on niin paljon Jaakkoa joissakin kuvissa, että oli ihan pakko kirjoittaa ja kertoa. Ilmeissä näkyy Yrjöä ja Heikkiäkin, mutta erityisesti Jaakkoa ja tietysti ihan omaa itseään. Aivan valloittava pikku mies! Jeesus häntä ja teitä kaikkia siunatkoon. Olikohan se lapsi, jonka Jeesus asetti opetuslasten keskelle yhtä aurinkoisen valloittava. Tullapa sitten sellaisen kaltaiseksi! Siihen ei kykene omana itsenään yksikään aikuinen. Vaan Artunkin on tehnyt noin valoisaksi se rakkaus, jota hän on saanut osakseen. Ja rakkauttaanhan Jumalakin meille tuhlaa.