torstai 2. lokakuuta 2008

"kova meno päällänsä"

Keskeviikko ja torstai on olleet aika vauhdikkaita. Olin Artun kans Avoimessa taas ku Auli soitteli et josko tavattas. Reippaana tyttönä sit lampsin kaupunkiin ja sieltä takas ja en oo aikoihin ollu niin väsyny kun sinä iltana kun vielä plussataan siihen yksi huonosti nukuttu yö selkäkipujen takia. Illalla viel Santra ja Emma tuli käymään ja siitä sit jatkettiin yhteistuumin Helluntaiseurakuntaan iltatilaisuuteen. Noh se keskiviikko menikin siinä.

Eilen torstaina suuntasimme Artun kans heti ensi töiksemme perhekerhoon minne oon jo pitkään suunnitellu meneväni mutta on jääny suunnittelun asteelle. Sit puolilta päivin kotiin syömään mummon maukasta hernekeittoa, äiti ja isä olivatkin yllättäen kaupungissa ja tulivat piipahtamaan. Siinä en sit ehtiny olla kauaa kotona kun taas pakkasin nukkuvan..tai siis pukemis vaiheessa huutavan Artun vaunuihin ja taas lapmsittiin vesisateessa kaupunkiin, oli meinaan muskaripäivä. Ensin oli tarkoitus mennä bussilla kun satoi ja oli vähän kiire mutta kun Arttu oli niin toivottoman väsynyt niin tiesin et siitä ei ois tullu kerrassaan mitään se ois ollu siellä sit niin väsyny et ei ois halunnu tehä mitään parkua vaan! Sinne saikin sit puuskuttaa ihan urakalla. Ja hiki tuli, mutta edin ajoissa ja Arttu sai päiväunenesa ja jaksoi olla muskarissa hyvällä tuulella.
Menomatkalla katseltiin vielä Sorsia Olavinlinnan luona.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kiirettä tuntuu pitävän teilläkin! Muskari kuulostaa hauskalta, onko Artulle tulossa jo eka joulujuhla-esiintyminen sit joulun alla ;-) ?

Tiitu kirjoitti...

Jaa-a saa nähdä ehkei ihan vielä..

Anonyymi kirjoitti...

No sulla kasvaa kunto ja hermot kohisten jos tätä rataa jatkatte! :) Nostan hattua että jaksat lähteä kaupunkiin kävelypelissä vauvan kanssa. Se on varmasti hyväksi teille molemmille ja sulle erityisesti. Pus ja hal kummipojalle! Niin ja oikein mukava lukea taas täältä teidän kuulumisia, jee...

Tiitu kirjoitti...

Joo mutta voi olla et kaupunkiin käveleminen jää jahka lumet sataa maahan niin JOS sataa