maanantai 13. lokakuuta 2008

Valokuvia, mössöjä sun muuta puuhaa

On taas tovi vierähtänyt viime kirjoittelusta.

Kuten otsikko paljastaakin niin tein Artulle pakkaseen sössöjä. Toinen oli neljän P:n sössö eli porkana-peruna-palsternakka-parsakaali. Toinen taas oli bataatti-palsternakka-parsakaali sosetta. Kumpikin on maistunut hyvin, paremmin itse asiassa kun kaupan valmis-sössöt :) Toki mummolan itsetehty parkkana-perunasoosi myös kelpaa erinomaisesti, mummolle terkkuja.

Santra oli taas yks ilta käymässä, herkuteltiin letuilla oli tosi mukavaa. Paitsi et Arttu meni yli väsyneeksi eikä meinannu millään nukahtaa joten mä sain ravata vähän väliä makuuhuoneen puolella. Arttu on muuten nykyään TODELLA helppo nukutettava ei tarvi ku pukea tohon parvekkeelle niin kohta on silmä ummessa kun menee kattomaan. Joskus nukkumatti yllättää ennenkuin oon ehtiny pukea! Nukahtaa lattialle. ällistyttävät unenlahjat siis :D
Yöunillekkin selviää muutamalla uudelleen tutin etsimisellä ja laittamisella suuhun. Ehkä tosiaan ne toistuvat iltarituaalit auttaa niin paljon.

Perhekerhossa viime torstaina oli valokuvaus. Otatin Artusta yksityiskuviakin. Nyt jännityksellä ootamme niitten kuvien saapumista kuulemma noi 3 viikoa kestää kuulemma kun tulee. Kyllä se vähän naureskeli kuvaaja sedälle ja vinkuvalle kameralle (siitä kuului semmoinen ääni) että toiveita on et tulee ihan onnistuneita kuvia :)
Eräs äiti kertoi että viime vuonna oli vaikeaa saada yhteiskuvaa kun lapset ei ois jaksanu olla paikoillaan mutta tänään se osuus kävi ihmeen kivuttomasti. Se oli ihan käsittämätöntä, kaikki lapset oli ihan hiiren hiljaa ja tuojotti vaan kuvaajaa kuin hypnoosiissa melkeimpä :O No hyvä et välillä näinkin päin. Muskarissa vauvat sai tehdä taas taidetta mangolla mut en viittiny tälläkertaa ottaa sitä mukaan. Mutta olihan siinä se hetken riemu tai no miten sen nyt ottaa kun Arttu muksautti päänsä suoraan lautasen päälle missä magososetta oli sillä seurauksella että puoli päätä oli mangossa :-/ Tais itekki vähän säikähtää mutta ei alkanut itkeä.

Joo semmosta tänne tälläkertaa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saako yks täti jo laittaa nimensä Artun valokuva-jonotuslistalle?

Tiitu kirjoitti...

joo saa :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo toinen täti ilmoittautuu myös :)
Olen käynyt muutamissa muskareissa mutta tämä mango-osuus oli kyllä ihan uutta. Tehtiinkö sillä eksoottisia ääniä vai haettiin muuten vaan potkua musisointiin?

Tiitu kirjoitti...

no ei se ehkä oo niinkään muskari vaikka sitä tulee siksi sanottua vaikka no kyllähän siellä lauletaan leikitään ja soitetaan erilaisia soittimia. Mut toi mango juttu menee sit tohon kuvataiteen puolelle vauvat saa sössätä jollain (tälläkertaa se oli mangosose) puhtaalle paperille.
Tämä sydeemi on nimeltään "värikylpylä" joten se liittyy sit siihen ilmeisesti. Mut toki värejä käydään monella muullakin tavalla